Teléfono: (+34) 933 17 25 69
Email: info@lagranurbe.com
933 17 25 69
administradors finques barcelona

Administradors de finques Barcelona

Segons el Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, els administradors de finques són professionals liberals que, de forma habitual o continuada i retribuïda, presten serveis d'administració i assessorament als propietaris de béns immobles. 

Administradors de finques amb dècades d'experiència

A La Gran Urbe, administradors de finques de Barcelona amb més de 100 anys d'història i quatre generacions oferint serveis als nostres clients, volem proporcionar la confiança i transparència necessària donat que la nostra experiència i serveis es basen en la confiança amb els nostres clients.

Al nostre despatx qualsevol persona pot satisfer les seves necessitats en cas de disposar de propietats immobiliàries o estar a la recerca d'un lloguer o compra  o venta d'un pis (disposem d'una bossa de béns immobles).

Així podem proporcionar la satisfacció de qualsevol requeriment en la gestió immobiliaria com són les gestions relacionades amb el lloguer de les propietats, seguint tots els requisits legals i amb la màxima cura per tal de que satisfacin i beneficiïn, en la mida del possible, als nostres clientes.

A més, els nostres serveis com administradors de finques Barcelona es complementen amb el servei d'assessorament per l'administració de propietats immobiliàries i així trobar les millors solucions i propostes tant per a la gestió de lloguers com per a les inversions en aquest sector i donar les millors garanties als clients.

Si desitgen contactar amb nosaltres ens trobem ubicats a Gran Vía, 674 a Barcelona, o també ens poden realitzar els seus suggeriments i consultes mitjançant el telèfon: 93 317 25 69 o bé a través de l'e-mail info@lagranurbe.com.

A La Gran Urbe oferim un servei exclusiu basat en la confiança dels nostres clients i en portar més de 100 anys en el sector immobiliari i per tant oferim garantia, professionalitat i eficàcia a qualsevol persona interessada en els nostres serveis.
 • Contáctenos
  Dirección: Gran Via de les Corts Catalanes 674, 1º2ª Barcelona

  Teléfono: 933 17 25 69

  Email: info@lagranurbe.com
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
 • Nombre*
 • Email*
 • Teléfono*
 • Mensaje*
 • He leído y acepto las condiciones de uso y la Política de privacidad
  *
 • Política de privacidad*
 • * obligatorio